Gezocht: online redacteuren

Mestmag.nl is nu twee maanden online en we willen het aantal artikelen graag uitbreiden. Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste redacteuren die mee willen gieren met de online redactie. 

Als online redacteur schrijf je voor Mestmag.nl (niet voor het magazine!) en denk je mee over nieuwe onderwerpen. Het is een vrijwillige functie, maar daar staat tegenover dat je alle artikelen plaatst uit eigen naam. Deze artikelen werden in de eerste twee maanden al door ruim 4000 bezoekers gelezen. Uiteraard krijg je ook een abonnement op het tijdschrift šŸ˜‰

Mestmag.nl

Mestmag.nl is nieuw en functioneert naast – maar in samenwerking met – het papieren tijdschrift. De website draagt ertoe bij dat cultuurprofessionals, beleidsmakers en cultuurbeoefenaars hun werk beter kunnen doen. Dat doen we door te laten zien wat er in Brabant aan kunst- en cultuur is en welke bijzondere samenwerkingen met andere domeinen er zijn, maar ook door samen na te denken over wat er zou moeten komen. Mestmag.nl moet uitgroeien tot dĀŽ online community voor de Brabantse cultuursector.

Wat we van je verwachten

  • Je schrijft minimaal 1x per maand een artikel.
  • Je houdt oren en ogen open zodat we een mooi lijstje met mogelijke onderwerpen verzamelen.

Wie zoeken we?

We zoeken mensen die goed kunnen schrijven en een neus hebben voor interessante onderwerpen die passen bij Mestmag.nl. Dat kunnen ook kleine of gekke aanleidingen zijn, als ze maar in een grotere context te plaatsen zijn. Affiniteit met de culturele sector, en alle veranderingen die in die sector plaatsvinden is goed, maar je hoeft helemaal niet in de cultuursector te werken of iets in die richting te studeren. Juist een frisse blik is altijd welkom. 

Lijkt dat je wat?

Stuur dan een mailtje met je motivatie, CV en een voorbeeldartikel naar sanne@mestmag.nl.

Geen reacties

Geef een reactie