Het aller- allerlaatste MEST magazine

Het is zo ver. De allerlaatste aflevering van MEST magazine is daar. Nou ja, bijna. Fysiek valt-ie na de kerstdagen bij onze abonnees op de mat. Gelukkig gaan we hier, op Mestmag.nl gewoon door. 

#16

In het laatste nummer aandacht voor de inkomenspositie van mensen die in de culturele sector werken. Hoofdredacteur Stan van Herpen inventariseerde en analyseerde de cijfers uit rapporten en die hij zelf verzamelde. Verder: Museum Jan Cunen in Oss, Bio-Art Laboratories (van Jalila Essa•di) en Berk Music. Nooit van gehoord, van dat laatste, zeg je? Lees het artikel en kom erachter dat ook jij Berk Music kent.

Voor de laatste keer, de rubrieken, de columns en de kortjes… We zijn een beetje droef. Op de cover alle namen van mensen, organisaties en instellingen waar we nog eens aandacht aan hadden willen besteden…

Preview

De preview is geen preview maar het hele nummer. Als afscheidscadeau lees je meteen het hele blad. 

Hoe verder?

Zoals gezegd, Mestmag.nl, dit platform, blijft bestaan. Ook onze social media-kanalen stromen aan alle kanten. Bijvoorbeeld met een actie waarbij je de volledige vier jaargangen van MEST magazine kunt winnen… Binnenkort op de Facebookpagina van MEST.

Ook al valt er in 2017 geen MEST meer op de mat, we hopen dat jullie blijven. Online. We zullen jullie blijven verrassen met bijzondere kunst en cultuur in en uit Noord-Brabant.

Geen reacties

Geef een reactie