MEST #13 is er bijna!

Op donderdag 24 maart verschijnt MEST magazine #13. Het valt dan bij onze abonnees op de mat. Nog geen abonnee? Profiteer dan nu van de speciale voorjaarsactie: een jaarabonnement kost in maart en april maar €20 in plaats van €30!

Wat staat er in MEST #13?

Een essay over de relatie tussen techniek, mens en kunst naar aanleiding van de nieuwe voorstelling Groot Wild van theatergezelschap Afslag Eindhoven, bijvoorbeeld. Een artikel over HAFABRA (harmonie, fanfare, brassband) in Brabant, naar aanleiding van het 125-jarig bestaan van harmonie O&U uit Beek en Donk, bijvoorbeeld. Een prachtige beeldpublicatie over het project Hindenburglinie van fotograaf L.J.A.D. Creyghton en schrijver/historicus Serge R. Van Duijnhoven. Een reportage over de nieuwbouw van De Pont. Capella Pratensis en Jeroen Bosch. Een artikel over de comeback van Hans Teeuwen als cabaretier. Maar ook, bekende rubrieken, bekende columns, illustraties en allerhande kort nieuws. Wederom een prachtnummer, al zeggen we het zelf. 

€20 in plaats van €30

Profiteer nu van de speciale voorjaarsactie! Neem een abonnement op MEST magazine en krijg €10 euro korting. Een jaarabonnement kost in april maar €20! Ga snel naar de abonnementspagina om je abonnement af te sluiten. Je kunt daar natuurlijk ook altijd voor een mooi cadeau kiezen. 

Preview

Bekijk hieronder de preview van MEST #13.

Geen reacties

Geef een reactie