MEST #14 is er!

Het zou zomer moeten zijn, maar het lijkt wel herfst. Het is alsof onze cover zich aan deze zomer met eigen mening heeft aangepast. Een tikje donker, maar met blote voeten. Een donkergevlekte poes, maar zomerse sproeten. Eigengereid. Maar dat bent u van MEST gewend!

Lees MEST!

De zomerse sproeten zijn van singer-songwriter Iris Penning, die op de voor- en achterkant van het magazine prijkt. Ze wil graag ‘dat mensen wat meer van zichzelf laten zien’ omdat dat het leven ‘een stuk prettiger’ maakt. 

MEST laat veel van de mensen achter de kunst en cultuur in Brabant zien. Zo is daar het wonderlijke trio dat een van de beste animatiestudio’s uit Nederland: Studio Smack. En wat te denken van Selma Oueddan, Kunstbende-finalist in de categorie taal. Jeroen de Leijer legt Wim DaniĀ‘ls kaarten uit zijn Ken-jezelf-kit voor – ‘Ik hou erg van wielen. Ik ben een enorme wielfan.’

Journalist Thomas Snoeijs ging mee met Peter Pan Speedrock op hun afscheidstournee. Ouderliefde is het onderwerp van een bijzondere voorstelling van Theater Artemis en Het Zuidelijk Toneel. Dick Verdult, Toon Kortooms, De Ploeg in Bergeijk, Bomkraters in de Drunense duinen, mediawijsheid en nog veel meer.

Genoeg redenen om MEST te lezen.

Nog meer!

Vergeet niet dat je:

Preview 

Bekijk hieronder de preview van MEST #14.

Geen reacties

Geef een reactie