MEST 6 is er!

Vanaf vrijdag 27 juni ligt MEST#6 bij onze abonnees en in de boekwinkel. De zesde aflevering in de nog jonge geschiedenis van het tijdschrift over kunst en cultuur en alles wat daarmee te maken heeft in Noord-Brabant. 

Wat staat er in MEST?

Veel moois natuurlijk! Een keuze uit de foto’s die te zien zijn tijdens Bredaphoto, bijvoorbeeld. En in de serie Burengerucht gaan we in gesprek met twee historici over wat WOI voor Vlaanderen en Nederland betekend heeft. Een artikel over tien jaar T.R.A.S.H. – dit jaar met een nieuwe voorstelling op Theaterfestival Boulevard. Van Heringa en Van Kalsbeek zijn onderwerp van een artikel. Fictie van Elske van Lonkhuyzen en Jeroen de Leijer ontmoet Luc de Vos. En natuurlijk al onze vaste rubrieken! 

Selim Lemouchi  (1980-2014)

Heel bijzonder is het artikel over Selim Lemouchi, de voormalig frontman van de band The Devil’s Blood, die afgelopen maart overleed. Het portret bij zijn artikel is getekend met het bloed van zijn zus en overige bandleden. Inmiddels raast MEST het land door: iedereen die Selim kende wil dit artikel lezen; het wordt dan ook via Facebook flink verspreid. We hebben besloten het artikel ook in het Engels te laten vertalen – de Engelse versie kun je hier lezen. Soms zitten de Brabantse parels diep verstopt, maar reizen ze de hele wereld over. En wie het weet, weet hoe rijk onze provincie is. In de preview hieronder is het artikel te lezen. 

Abonnementsactie

Natuurlijk kun je een cadeau kiezen als je een abonnement neemt op MEST. Maar, in de hele maand juli kun je ook een abonnement cadeau doen en er zelf gratis eentje bij krijgen. De 1+1 gratis actie dus! 

Geen reacties

Geef een reactie