MEST 7 is er!

Vrijdag 10 oktober ligt MEST#7 op de mat bij onze abonnees! MEST#7 is de zevende aflevering van het magazine, en de derde van de tweede jaargang. Maar dat is pas over een week, horen we de oplettende lezer denken! Klopt! Maar omdat in MEST#7 een interview staat met Ted van Lieshout en omdat de Kinderboekenweek vandaag begint, zetten we de preview, met daarin het interview, alvast online. 

Verder in MEST#7

Wat valt er verder te lezen in MEST#7? Ook dat zie je in de preview: de inhoudsopgave staat immers helemaal online. Er is aandacht voor Circo Circolo, voor het Ru van Rossemhuis – jong talent? Waarom geen aandacht voor oud talent? -, Glow, de places to be in Helmond, Den Bosch en Breda (zie preview), Karin Bruers, Lucas de Man en aandacht voor het boek Erfgoed van de Brabanders (en wat er in de lijst van vierhonderd objecten ontbreekt). De vaste rubrieken De Zone (met een gedicht van Y. NŽ), Burengerucht (over waarom bouwen in Vlaanderen zo anders is dan in Nederland), Het EDAH Museum in de kroniek der minimusea (zie preview), het graf van Hasje Boeijen en de column van Lucas de Waard. En dan vergeten we vast nog heel erg veel. Wederom een prachtnummer, al zeggen we het zelf.

Actie

Hou onze Facebookpagina in de gaten. Volgende week doen we daar een actie. Ken je iemand die MEST zeker moet lezen? Tag hem of haar dan en wij sturen een magazine naar deze persoon.

Bekijk de preview!

Geen reacties

Geef een reactie