MEST #9 is uit!

Met MEST#9 gaat MEST magazine alweer zijn derde jaargang in. Deze week valt het nummer bij onze abonnees op de mat. Ook abonnee worden? We hebben weer een mooie actie: twee abonnementen voor de prijs van ŽŽn. Omdat we twee jaar bestaan.

Wat staat er in MEST#9?

Om te beginnen lees je in MEST#9 een aantal prachtige verhalen, interviews en rapportages. Bijvoorbeeld het bijzondere interview met rapper Extince. Of het verhaal van de Bredase filmmaker Peter van Houten, wiens film hoog eindigde in de publiekspoll van het Rotterdamse filmfestival. Of het verhaal van Marc Vlemmix, oud-directeur van Danshuis Station Zuid, die Parkinson kreeg, en door te dansen weer zin in het leven kreeg.

Daarnaast natuurlijk vaste rubrieken Goed Grut en Iedereen is te Koop, journalist Gerrit van den Hoven vertelt in Het Licht hoe de film Playtime van Jacques Tati zijn liefde voor kunst en cultuur aanwakkerde. De column van Lucas de Waard, die deze maand debuteert met De Kamer. En een nieuwe columnist: Joost Heijthuijsen (Incubate), die de taal in kunst en cultuur onderzoekt. En is er nog wel een toekomst voor het symfonieorkest? Voor The Ruggeds wel, de beste breakdance-crew ter wereld komt uit Eindhoven.

Nu al zo enthousiast? Dit is nog lang niet alles, daarvoor moet je toch echt MEST #9 lezen! Word abonnee!

Verjaardagsactie

Wil je gebruikmaken van onze abonnee-actie, twee voor de prijs van ŽŽn? Klik dan door naar onze abonnementspagina. Je vult gewoon in aan wie je MEST magazine cadeau wil doen, en betaalt maar ŽŽn keer.

Preview

Natuurlijk hebben we ook weer een mooie preview voor je. Je kunt die hieronder bekijken. 

Geen reacties

Geef een reactie