MEST#11 is er!

Vind je dat de tijd snel gaat? Dit jaar verschijnen er nog twee afleveringen van MEST hoor! We presenteren deze aflevering Žn onze nieuwe vormgevers tijdens het Graphic Design Festival Breda. En op 2 oktober valt MEST#11 op de mat. Tenminste, als je abonnee bent. Nog geen abonnee? We hebben drie bijzondere abonnementenacties. En we hebben een heuse presentatie op 2 oktober om 16.00 uur in Breda!

Wat staat er in MEST#11?

In deze nieuwe editie van MEST magazine lees je hoe stichting Social Label de wereld wil veranderen door bekende designers te koppelen aan sociale werkplaatsen, geeft Cabaret-expert Frank Verhallen een betoog over wat cabaret nu Žcht is en leggen ontwerpers visueel uit hoe zij als ontwerper de wereld mooier of beter maken vanuit hun bureaustoel.

Maar bijvoorbeeld ook: de kenjezelf kit met Fresku, onze vergeten heldin Marga Minco, de beste Brabantse kunstacademie afstudeerders van 2015, de top drie Brabantse kinderboeken winkels en omdat het nooit genoeg is, nog veel meer.

Preview

Al iets tŽ benieuwd geworden? Bekijk hieronder dan de preview van MEST#11

Bijzondere actie!

Kunstenaar Ivo van Leeuwen maakte speciaal voor dit artikel drie linosneden van bekende Brabantse cabaretiers. Hij drukte de lino’s af in een oplage van ieder vijftig, genummerd en gesigneerd. Formaat afbeelding 18×21 cm, gedrukt op A3 formaat. De lino-portretten zijn tot en met 31 december dit jaar te bestellen voor €125,- per stuk. Je krijgt er natuurlijk een abonnement op MEST bij. Ga naar de abonnementenpagina.

Korting op je abonnement!

Geen lino maar wel een abonnement? De komende weken sluit je een jaarabonnement af voor €20 in plaats van €30. Ga daarvoor naar de abonnementenpagina. Ben je bezoeker van het Graphic Design Festival Breda, dan ontvang je een kortingscode en sluit je zelfs een abonnement af voor maar €15, de helft dus van de normale prijs.

Presentatie MEST#11

Bemachtig die kortingscode tijdens de live presentatie van MEST#11, tijdens het Graphic Design Festival Breda op vrijdag 2 oktober van 16.00 tot 17.30 in Stadsgalerij Breda. Entree is gratis, je kunt hier je gratis ticket bestellen.

Geen reacties

Geef een reactie