Tips voor de zomer: week 33

Mestmag.nl selecteerde in samenwerking met Uitinbrabant.nl een aantal zomeruitjes in Brabant. Dit zijn de tips voor week 33, vanaf 11 augustus!

Kijk voor meer tips op UitinBrabant.nl.

Theaterfestival Boulevard in Den Bosch – 7 t/m 17 augustus

Theaterfestival Boulevard is hŽt stads- en zomertheaterfestival van Zuid-Nederland, een trendsettend nationaal en internationaal geori‘nteerd podiumkunstenfestival. Het festival laat je versteld staan met talent uit de theater, dans en muziekwereld, creativiteit, kwaliteit, maar ook kwantiteit.

> Kijk op UitinBrabant
> Kijk op de website van Festival Boulevard

Nirwana Tuinfeest in Lierop – 15, 16 en 17 augustus

Elk jaar wordt Nirwana Tuinfeest gehouden om het seizoen van OJC Nirwana te openen. Vele grote namen hebben op dit festival gestaan waaronder Within Temptation, Racoon, Flogging Molly, Danko Jones, Hatebreed en Vista Chino. Dit jaar komen onder andere Kensington en De Staat.

> Kijk op UitinBrabant
> Kijk op de website van Nirwana Tuinfeest 

Rockin’ at the Drive-in Barn in Schijndel – 15, 16 en 17 augustus

Voor de negende keer georganiseerd, een rock and roll lifestyle event, zomaar in Schijndel! 

> Kijk op UitinBrabant
> Kijk op de website van Drive-in Barn

Zandsculpturen Festival Brabant in Oss – 23 juni t/m 28 september

Voor het Zandsculpturen Festival Brabant zal in ongeveer twee weken tijd ruim 800.000 kilo zand omgetoverd worden tot een magische wereld van indrukwekkende zandsculpturen. Het thema dit jaar is ‘Een reis rond de Wereld’. 

> Kijk op UitinBrabant
> Kijk op de website van dit festival

Rijsbergse Vliegerdagen – 16 en 17 augustus

De Rijsbergse Vliegerdagen is een vliegerfestival waar honderden vliegers het luchtruim kiezen. Het is een zeer spectaculair en kleurrijk schouwspel. Diverse takken van de vliegersport komen aan bod, zoals het eenlijner vliegeren, twee en vierlijner vliegeren, team vliegeren, knuffel en snoep droppings voor de kinderen. Tevens wordt er aandacht besteed aan het kindervliegeren, door middel van een eigen vliegerveld en een workshop waar vliegers gebouwd kunnen worden. En dat allemaal gratis!

> Kijk op de website van Rijsbergse Vliegerdagen

Geen reacties

Geef een reactie