Tips voor de zomer: week 34

Mestmag.nl selecteerde in samenwerking met Uitinbrabant.nl een aantal zomeruitjes in Brabant. Dit zijn de tips voor week 34, vanaf 18 augustus!

Kijk voor meer tips op UitinBrabant.nl.

Flavor festival – 21 t/m 24 augustus

Een driedaags christelijk jongerenfestival vol muziek, kunst, theaters, sprekers en sport. Het is de opvolger van het bekende Flevo Festival. Met een aanbod uit binnen- en buitenland, is het festival op weg om weer het grootste christelijke festival van Nederland te worden!

> Kijk op de website van het Flavor festival

SunGrooves in Ravenstein – 23 augustus

SunGrooves is een bijzonder evenement onder de rook van Nijmegen. Ieder jaar staat het festival in het teken staat van een bepaald land. Dit jaar is het hele terrein omgetoverd tot Cuba. Je wordt warm verwelkomd, hoort dag en nacht muziek en een overvloed aan sigaren. 

> Kijk op UitinBrabant.nl
> Kijk op de website van SunGrooves

Paperclip Festival in Eersel – 23 augustus

Van ganzenbord tot Super Mario, van glijbaan tot Miljoenenjacht, gespeeld zal er worden op het Paperclip Festival! Dit jaarlijkse festival staat namelijk in het teken van games, en wordt dit keer een speeltuin voor grote mensen. 

> Kijk op UitinBrabant.nl
> Kijk op de website van het Paperclip Festival

Bossche Kermis – 22 t/m 31 augustus

Van 22 tot en met 31 augustus vindt de Bossche Kermis plaats. Opnieuw is de Bossche kermis er een van formaat. Werkelijk al het fraais dat de Nederlandse kermiswereld te bieden heeft, zal als een lint door het centrum heen staan opgesteld.

> Kijk op de website van de Bossche Kermis

Brabantse Dag in Heeze – 23 augustus t/m 31 augustus

In Heeze leeft nagenoeg een gehele gemeenschap van meer dan 10.000 inwoners jaarlijks toe naar de laatste zondag van augustus. Al sinds 1958 staat het dorp namelijk in het teken van de Brabantsedag, een 9-daags cultuurfestival dat begon als een boerenoptocht, maar inmiddels is uitgegroeid tot een topevenement dat cultuur, kunst en vermaak combineert met oer-Brabantse gezelligheid en gemoedelijkheid.

> Kijk op UitinBrabant.nl
> Kijk op de website van de Brabantse Dag

Geen reacties

Geef een reactie