Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Agenda

Evenementen Lijst navigatie

Hieronder zie je een overzicht van onze actuele agendapunten. Heb jij een agendapunt om toe te voegen?

Klik dan hier

september 2018

Day of the Young Artist | Evenement

maandag 24 september om 11.00 - 18.00
€15

Kunstpodium T organiseert ook in 2018 samen met Museum De Pont in Tilburg de Day of the Young Artist. Deze dag biedt…

Meer weten »

De Keukentafel | Ontmoeting

donderdag 27 september om 17.00

De NWE Vorst gaat graag in gesprek met makers. Wat fascineert ze, wat houdt ze bezig, waarom maken ze wat ze maken. Maar dat willen ook graag van ons publiek weten. Wat houdt jullie bezig, wat hebben jullie te vertellen?

Meer weten »

Eindhoven Maker Faire & FabLearn | Evenement

vrijdag 28 september om 10.00 - zondag 30 september om 18.00

Het grootste maakfestival van Nederland komt eraan. De Eindhoven Maker Faire presenteert op 29 en 30 september het beste uit de maakindustrie en het maakonderwijs waar uitvinders, doe-het-zelvers, ambachtslieden, wetenschappers, kunstenaars, makers, leerlingen, studenten en docenten laten zien wat ze maken, ideeën delen en kennis en kunde delen met het publiek en met elkaar.

Meer weten »

Open Coffee Den Bosch | Ontmoeting

vrijdag 28 september om 11.00 - 12.00

De Open Koffie is een ongedwongen, laagdrempelige bijeenkomst, waar je naartoe kunt gaan om te netwerken, kennis op te doen en ervaringen uit te wisselen. De bijeenkomsten vinden plaats in een lokaal café. Het idee is dat je nooit ver hoeft te reizen voor een gezellig en informatief uurtje met gelijkgestemden! Een spreker introduceert het onderwerp, waarna vrij gesprek mogelijk is.

Meer weten »
oktober 2018

Playgrounds 2018 | Evenement

donderdag 4 oktober - vrijdag 5 oktober

Op 4 en 5 oktober vindt de tweede editie van Playgrounds The Art Department plaats in het Klokgebouw in Eindhoven. Playgrounds focust in deze conferentie op het design proces voor film, animatie en games.

Meer weten »

Nacht van Cultuur Helmond | Evenement

zaterdag 6 oktober om 19.00 - 23.00

Theater, muziek, (beeldende) kunst, literatuur, kunsteducatie én de Helmondse eigenzinnigheid: bijna alle Helmondse culturele instellingen slaan op deze avond de handen ineen voor een programma vol synergie tussen professionele en amateurkunsten.

Meer weten »

Circus Cubiss | Kennis

donderdag 18 oktober om 09.30 - 15.00

Cubiss presenteert ‘Een leven lang jongleren’: een uniek programma voor alle maatschappelijke, culturele en onderwijsinstellingen die meer willen samenwerken. Kijk je ogen uit in onze piste vol bijzondere samenwerkingen die tot de verbeelding spreken. En dat op een heel speciale plek: Het terrein van Festival Circolo in Tilburg.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen