Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

DURF! Meet-up | Evenement

21 juni 2018 om 20.00 - 22.00

Gratis

DURF! ziet je graag..

… tijdens de DURF! Meet-up ‘Energie’ op donderdagavond 21 juni a.s. 

We ontvangen je graag om 19:45 uur bij de Kennismakerij in Tilburg. Waar we je trakteren op een avond vol nieuwe inzichten en prikkelende verhalen.

Vol frisse energie worden onderstaande vragen behandeld tijdens de Meet-up:
Hoezo werkt de samenleving als een batterij? En brengen jongeren enerzijds vernieuwing en een frisse geest en lopen ze anderzijds massaal tegen burn-outs aan? Welke rol speelt energie op de werkvloer? Kan je energie activeren en meten? Hoe stuur je op energie? Wat doet dit met medewerkers en teams?

Programma
19.45 uur – Ontvangst

20.00 uur – Welkom DURF!
20.15 uur – Tegenstrijdigheden en tegenpolen – Rudy van Belkom – Lecturer & Researcher Fontys International Lifestyle Studies
Dagelijks ziet en ervaart Rudy het; studenten vol energie en vernieuwingsdrang die tegelijkertijd massaal tegen een burn-out aanlopen. Rudy neemt je mee in het concept ‘Energie’, waarin tegenstrijdigheden en tegenpolen centraal staan.
Rudy van Belkom is docent op de Fontys in Tilburg, initiatiefnemer van Het Nieuwe Kiezen en oprichter van Imagobureau TINK!

20.45 uur – Energie is de brandstof voor succes – Hans van der Loo – Mede-oprichter van EnergyFinder
Het geheim van goed presterende mensen en teams is energie. Dat bewijst wetenschappelijk onderzoek keer op keer. Dan gaat het niet alleen om fysiek fit zijn. In onze kenniseconomie worden je prestaties voor 70% bepaald door sociale, mentale en emotionele componenten van energie. Energie valt te activeren en te sturen. Maar dat lukt niet met de zoveelste peptalk of vage training. Hans neemt je mee in hoe energie wel te activeren en te sturen is.
Hans van der Loo is mede-oprichter van adviesbureau’s Betterdays en EnergyFinder. Hans heeft een aantal managementbestsellers geschreven, waaronder ‘Kus de visie wakker’ (2007) en ‘Waar haal je de energie vandaan?’ (2016).

21.30 uur – Energieke afsluiting
Na de lawine aan interessante en prikkelende inzichten van de gastsprekers, gaan we de inzichten op een actieve manier laten landen en de Meet-up op een energieke manier afsluiten.

22.00 uur – Einde Meet-up

Praktisch
Parkeren: Bezoekers per auto kunnen betaald parkeren vlakbij de Kennismakerij. Via deze link vind je de routebeschrijving.
Kosten: De DURF! Meet-up is gratis toegankelijk. Meld je uiterlijk 19 juni a.s. aan via het inschrijfformulier onderaan de pagina hier.

Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter

Gegevens

Datum:
21 juni 2018
Tijd:
20.00 - 22.00
Kosten:
Gratis

Locatie

Kennismakerij
Burgemeester Brokxlaan 8-79
Tilburg, Noord-Brabant Nederland
+ Google Maps