gevoed door Kunstloc Brabant
~

Inez van Vuren is collagekunstenaar. Nu Corona de wereld op een andere snelheid doet draaien, blijft Inez niet stil zitten. Ze laat zich inspireren door haar omgeving, en maakt met deze verhalen een nieuwe ‘Corona-collagereeks’.

- Beeld door Inez van Vuren

~

1 Beeld, 1 boodschap

De Eindhovense Inez werkt zowel autonoom als in opdracht. Van het ontwerpen van een bieretiket, tot een opdracht voor De Volkskrant. Haar werk is te vinden in Nederland, Londen, New York en Brazilië. Inez maakte al eerder een serie van luchtige, tragikomische collages die de humor van het menselijk tekortkomen en onvermogen illustreren. Kleine verhaaltjes in één beeld en één zin. Uit oude kinderboeken of tijdschriften, vaak gemaakt op een envelop. In 2017 werd een deel van deze reeks door PUBLIKATORS gebundeld en uitgegeven in boekvorm. De Coronacrisis inspireerde Inez om opnieuw een collagereeks te maken over ‘Dappere Mensen’.

~

Inez maakt de komende maanden regelmatig een 'Coronacollage'.

Blijf op de hoogte via de Instagram pagina over ‘Dappere Mensen’. Wil jij ook op MEST laten zien hoe jij jouw werk juist nu inzet in Brabanders bereikt? Laat het ons weten!