gevoed door Kunstloc Brabant
~

Designer Lola Gielen wil zoveel mogelijk mensen gelukkig maken met haar ontwerpen. Met haar muziekinstrument 'Neo' studeerde ze af aan de Design Academy Eindhoven, en won de ASML Makers Award. Onder de vleugels van TalentHub Design to Market leerde Lola de juiste mensen kennen en werkte aan haar product 'HappyBot Felix'; een sociaal robotje om aan te vertellen hoe je je voelt.

- Video door Jenny van den Broeke en Jef Monté 

~

Design to Market is een talentontwikkelingsprogramma voor ontwerpers met een focus op maatschappelijke relevantie, artisticiteit, innovatie en ondernemerschap. Het doel is dat talentvolle (tech) designers zich na hun afstuderen bij voorkeur in Brabant doorontwikkelen. Hiervoor creëren we een aantrekkelijke leer- en netwerkomgeving op maat.

Alles over Design to Market

Talent moet je koesteren, vinden we in Brabant. Ontdek alle hubs en talenten op TalentHub Brabant! Deze video is de eerste in een TalentHub Brabant serie van 3 talentportretten, gemaakt door oud-Next talent Jenny van den Broeke en Jef Monté. De werkwijze van TalentHub Brabant werd ontwikkeld door de Brabantse professionele kunst- en cultuursector, Kunstloc en provincie Noord-Brabant