Brabant in beeld in de mode

Mooie, inspirerende en bijzondere beelden uit Brabant, wederom geschoten door fotograaf William van der Voort. Speciaal voor het thema ‘In de mode’ ging William langs bij verschillende Brabantse festivals. Festivals zijn namelijk niet meer weg te denken uit deze tijd. Ook wordt er van alles getoond wat in de mode is. Wat maakt festivals zo indrukwekkend? Bekijk de beelden en oordeel zelf! 

– Foto’s William van der Voort. Geschreven door Rhiannon Coolen.

Nederland puilt uit met festivals. In de afgelopen dertig jaar is het aantal festivals vervijfvoudigd in Nederland. Het nieuwe motto lijkt: ‘Ik bezoek een festival, dus ik ben’. Daarnaast groeit het aantal festivals niet alleen, maar transformeren de festivals ook qua inhoud. Aangezien wij als publiek steeds meer eisen stellen. Festivals zijn dus onwijs #indemode. De grote festivals vinden zeker niet alleen maar plaats in de Randstad. Daarom tonen wij in dit artikel de mooiste beelden van verschillende festivals die worden georganiseerd in Brabant. Op festivalgebied is er in Brabant namelijk veel aanbod en variatie.

William ging van dance, naar hiphop en door naar theater. Hoewel de festivals enorm verschillend zijn, liegen de beelden er niet om. De sfeer was bij ieder festival bijzonder te noemen.

Decibel Outdoor
Decibel Outdoor

Decibel Outdoor is een muziekfestival dat sinds 2002 jaarlijks wordt georganiseerd en sindsdien is iedere editie uitverkocht geweest. Alle hardere stijlen in de dansmuziek worden hier ten gehore gebracht. Jaarlijks bezoeken meer dan 50.000 mensen dit festival op het evenemententerrein van de Beekse Bergen in Hilvarenbeek.

Festival Cement
Festival Cement

Festival Cement biedt een podium aan de nieuwe generatie talentvolle Nederlandse en Vlaamse theatermakers, choreografen en schrijvers. Een hele week staat ‘s-Hertogenbosch in het teken van theater en zit je met je neus bovenop bijzondere voorstellingen. Het is een intieme ontmoetingsplek voor publiek, makers en professionals.

Netherlands Deathfest
Netherlands Deathfest

De eerste editie van Netherlands Deathfest (NDF) vond in 2016 plaats, nadat Neurotic Deathfest in 2015 na twaalf succesvolle edities besloot op te houden. Ook in 2018 keert NDF weer terug naar 013 Tilburg.

So What's Next?
So What's Next?

Het festival So What’s Next richt zich op nieuwe, succesvolle, jonge jazzartiesten die de grenzen opzoeken tussen jazz en andere muzikale stromingen. In november gaat het weer van start in het Muziekgebouw Eindhoven.

Tilt Festival
Tilt Festival

Het Tilt Festival is een meerdaags festival in Tilburg. Vier dagen boordevol literatuur, theater, beeld en muziek. In zeven jaar tijd is Tilt Festival uitgegroeid tot het grootste literaire festival van het zuiden.

WOO HAH!
WOO HAH!

WOO HAH! is een internationaal toonaangevend hiphopfestival dat sinds 2014 jaarlijks plaatsvindt in de Spoorzone van Tilburg. In 2018 zal de vijfde editie plaatsvinden op het evenemententerrein van de Beekse Bergen in Hilvarenbeek.

Op zoveel unieke en toonaangevende festivals in Brabant mogen we trots zijn! Wat vind jij het beste/leukste/bijzonderste festival in Brabant?

Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter
Tags:
Geen reacties

Geef een reactie