Call for entries verlengd voor de Dutch Design Awards

Bedrijf: Dutch Design Foundation

Deadline: 25 mei 2020

De Dutch Design Awards zullen dit jaar doorgaan. De processen en doorlooptijden worden op de situatie aangepast. De Dutch Design Foundation laat weten dat ze eventuele financiële drempels wegnemen voor ontwerpers. Dit doet de organisatie door dit jaar eenmalig geen inschrijfkosten rekenen. Ook is de inschrijfperiode verlengd tot 25 mei. 

 

Geen inschrijfkosten

Het zijn ongebruikelijk zware tijden voor de creatieve sector en het ontwerpveld. Daarom zal DDA dit jaar eenmalig geen inschrijfkosten rekenen. Dit geldt natuurlijk ook voor reeds aangemelde projecten. In beide gevallen zul je voor dit jaar geen factuur ontvangen.

 

Inschrijfperiode verlengd

Ook is de inschrijfperiode verlengd tot 25 mei. Team DDA: ”We begrijpen dat veel ontwerpers en studio’s op dit moment andere prioriteiten hebben en we willen iedereen graag de mogelijkheid geven om mee te doen. Om die reden hebben we besloten de inschrijfperiode met 2 maanden te verlengen.”

 

Award Night tijdens Dutch Design Week
Omdat het tot 1 juni niet mogelijk is om evenementen (waaronder de commissiedagen) te laten plaatsvinden, zal de feestelijke Award Night dit jaar plaatsvinden tijdens Dutch Design Week, in plaats van in de zomer.

Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter
Geen reacties

Geef een reactie