Crowdfunding Archief

Een crowdfunding voor het realiseren van ‘Het licht & het duister’, een publicatie van Ingrid Simons die haar werk- en onderzoeksperiode als artist-in-residence bij het Vincent van GoghHuis in Zundert documenteert.

Na een veelbewogen jaar publiceert Social Label een heruitgave van haar overzichtswerk Design Works, dat sociaal duurzaam ondernemerschap onder de loep neemt.

Een crowdfunding voor het realiseren van Land van suiker en benzine, een nieuw beeldpoëzieboek van Arnoud Rigter.

Een crowdfunding campagne voor Oyster 1942, een speelfilm over het Sinterklaasbombardement van 6 december 1942, waarbij de Philipsfabrieken te Eindhoven onder vuur werden genomen.

Via crowdfunding vraagt Ezra van Nassauw ondersteuning bij de financiering van zijn droom: de opleiding ‘Musical Direction and Coaching’ aan de Royal Academy of Music in Londen.

Met haar illustraties, animaties, en augmented reality technieken laat Marjan van der Heijden ons zien hoe diverse diersoorten zouden kunnen evolueren, zodra de mensheid van de aarde is verdwenen.

Stichting Nogalwiedus zoekt financiering voor de sprookjesmusical Lang & Gelukkig om met o.a. een spectaculair decor de sprookjeservaring compleet te maken.