Crowdfunding Archief

De Brabantse rockband An Evening With Knives timmert al een aantal jaar aan de weg. Na een succesvolle debuutplaat, is het nu tijd voor een tweede studioalbum. De drie mannen zijn een crowdfunding gestart om dit te financieren.

Dit kinder(voor-)leesboek is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar om samen te lezen met voorlezers (6-99 jaar). Ideaal voor een leesuurtje in de klas, groep 5 en een super doe-boek voor op de achterbank van de auto.

“Van Houdoe naar How do..?” duikt in het DNA van de Brabanders. En Brabander ben je niet alleen in Brabant. Ruim een eeuw emigreerden vele Brabanders naar het dorpje Little Chute in de VS. Voor de realisatie van deze bijzondere documentaire zijn filmmakers Diny van Hoften en Manon van Bergen een crowdfunding gestart.

Ira Hoefsmid is laatstejaars filmstudent aan het AKV|St.Joost in Breda. Voor de realisatie van haar afstudeerfilm is zij een crowdfunding gestart. “Zevenentwintig” is een documentair portret over de vriendschap tussen drie opgroeiende jongens en hun worsteling met het leven en volwassen worden.

Een crowdfunding voor het realiseren van “Henny. Ik ben nog niet klaar”, het zevende fotoboek in een serie die al sinds 1976 loopt.

Tilburgse band Scarlet Stories duikt de studio in om een eerste full-length album op te nemen en gaat crowdfunden om dit te bekostigen.

Raffi Shahbaz Nazarian is laatstejaars filmstudent aan het AKV|St.Joost in Breda. Voor de realisatie van zijn afstudeerfilm is hij een crowdfunding gestart. “ECHT HOUT” is een absurde komediesketch waarin bijgeloof en ontbossing centraal staan.

Jamila Smit is laatstejaars filmstudent aan het AKV|St.Joost in Breda. Voor de realisatie van haar afstudeerfilm is zij een crowdfunding gestart. “hoi meisje” is een fantasierijke film over (de grens tussen) realiteit en verbeelding.

Catherina Iosifidis is laatstejaars filmstudent aan het AKV|St.Joost in Breda. Voor de realisatie van haar afstudeerfilm is zij een crowdfunding gestart. “STER” is een een speelse coming-of-age film over onzekerheid en concurrentiestrijd bij jonge meisjes.