Crowdfunding

Wagenbouwersvereniging De Oude Ambachten (DOA) wil een stap voorwaarts maken en een toekomstgerichte investering doen voor hun rijdende theaterdecor tijdens de cultuurhistorische parade van de Brabantsedag, de grootste openlucht theatervoorstelling van het jaar.

Stichting Babel start een crowdfunding voor de organisatie van een festival rondom de 80e verjaardag van Daan Manneke: een van de meest gespeelde componisten van Nederland.

Brabantse crowdfunding websites

Ben je op zoek naar een crowdfunding platform met allerlei Brabantse crowdfunding projecten? Op Mestmag.nl bieden wij een compleet overzicht van crowdfunding projecten die ondersteund worden door Kunstloc. Per project vind je meer informatie, zoals de crowdfunder, het doel, het streefbedrag en de deadline. Via Mestmag.nl kun je doorklikken naar het desbetreffende crowdfunding platform waar je kunt doneren.

 

Zelf een crowdfunding project starten?

Heb je een tof nieuw initiatief op het gebied van kunst en cultuur? Dan kun je – met behulp van een crowdfunding platform – zelf een crowdfunding project opzetten. Hierbij kun je ook ondersteuning vragen aan Kunstloc. Twee voorbeelden van crowdfunding websites zijn Voordekunst en Cinecrowd.

 

Jouw crowdfunding project op Mestmag.nl?

Ben jij een crowdfunding project gestart in Brabant, maar staat deze nog niet in ons overzicht? Laat dan van je horen via het contactformulier!