Crowdfunding

Met deze crowdfunding wil ontwerpster Pien den Hollander een deel van het mechaniek voor de aandrijving en de constructie van de deur van de noordentree van de LocHal financieren.

Een crowdfunding voor het realiseren van ‘Tweedoek’, een handdoek en theedoek in één, waarbij twee functies die normaal naast elkaar gebruikt worden in één product samenkomen.

Een crowdfunding voor de verdere ontwikkeling van ‘Sexual Healing’, een welzijnsproject van ontwerper Nienke Helder gericht op de maatschappelijke problematiek en taboe rondom seksuele dysfunctie.

Brabantse crowdfunding websites

Ben je op zoek naar een crowdfunding platform met allerlei Brabantse crowdfunding projecten? Op Mestmag.nl bieden wij een compleet overzicht van crowdfunding projecten die ondersteund worden door Kunstloc. Per project vind je meer informatie, zoals de crowdfunder, het doel, het streefbedrag en de deadline. Via Mestmag.nl kun je doorklikken naar het desbetreffende crowdfunding platform waar je kunt doneren.

 

Zelf een crowdfunding project starten?

Heb je een tof nieuw initiatief op het gebied van kunst en cultuur? Dan kun je – met behulp van een crowdfunding platform – zelf een crowdfunding project opzetten. Hierbij kun je ook ondersteuning vragen aan Kunstloc. Twee voorbeelden van crowdfunding websites zijn Voordekunst en Cinecrowd.

 

Jouw crowdfunding project op Mestmag.nl?

Ben jij een crowdfunding project gestart in Brabant, maar staat deze nog niet in ons overzicht? Laat dan van je horen via het contactformulier!