Crowdfunding

In ‘Mantelzorgers Gestript 2.0’ verstrippen tien jonge illustratoren een mantelzorgverhaal. De stripverhalen hebben een eigen tekenstijl en insteek, maar dienen allemaal hetzelfde doel: op een inspirerende én pakkende wijze de wereld van een mantelzorger verbeelden.

De Brabantse rockband An Evening With Knives timmert al een aantal jaar aan de weg. Na een succesvolle debuutplaat, is het nu tijd voor een tweede studioalbum. De drie mannen zijn een crowdfunding gestart om dit te financieren.

Dit kinder(voor-)leesboek is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar om samen te lezen met voorlezers (6-99 jaar). Ideaal voor een leesuurtje in de klas, groep 5 en een super doe-boek voor op de achterbank van de auto.

“Van Houdoe naar How do..?” duikt in het DNA van de Brabanders. En Brabander ben je niet alleen in Brabant. Ruim een eeuw emigreerden vele Brabanders naar het dorpje Little Chute in de VS. Voor de realisatie van deze bijzondere documentaire zijn filmmakers Diny van Hoften en Manon van Bergen een crowdfunding gestart.

Brabantse crowdfunding websites

Ben je op zoek naar een crowdfunding platform met allerlei Brabantse crowdfunding projecten? Op Mestmag.nl bieden wij een compleet overzicht van crowdfunding projecten die ondersteund worden door Kunstloc. Per project vind je meer informatie, zoals de crowdfunder, het doel, het streefbedrag en de deadline. Via Mestmag.nl kun je doorklikken naar het desbetreffende crowdfunding platform waar je kunt doneren.

 

Zelf een crowdfunding project starten?

Heb je een tof nieuw initiatief op het gebied van kunst en cultuur? Dan kun je – met behulp van een crowdfunding platform – zelf een crowdfunding project opzetten. Hierbij kun je ook ondersteuning vragen aan Kunstloc. Twee voorbeelden van crowdfunding websites zijn Voordekunst en Cinecrowd.

 

Jouw crowdfunding project op Mestmag.nl?

Ben jij een crowdfunding project gestart in Brabant, maar staat deze nog niet in ons overzicht? Laat dan van je horen via het contactformulier!