Crowdfunding

Er zijn nu 6 fotoboeken over het leven van Henny. En het zevende boek ‘Henny. Ik ben er nog niet’ wordt in februari 2019 gepubliceerd. Daarvoor is crowdfunding nodig om de kosten van de drukker, de ontwerper, de fotoredacteur en de uitgever te kunnen bekostigen

Paradox, hét Jazz podium van Zuid Nederland, is een crowdfunding campagne gestart om de concertvleugel te kunnen vervangen.

Tilburgse progressive metal band Scarlet Stories wil dit jaar een professioneel, volwaardig debuutalbum opnemen. Om deze droom te verwezenlijken, zijn de bandleden een crowdfunding campagne gestart, waarbij ze jouw hulp goed kunnen gebruiken.

The Living Museum Tilburg is een consumer-run outsider art project. Na 2 jaar lang een succesvol rondreizend circus te zin geweest, wilt de organisatie nu voet aan de grond. Daarom zijn zij een crowdfunding gestart.

Een crowdfunding voor het realiseren van ‘Tweedoek’, een handdoek en theedoek in één, waarbij twee functies die normaal naast elkaar gebruikt worden in één product samenkomen.

Een crowdfunding voor de verdere ontwikkeling van ‘Sexual Healing’, een welzijnsproject van ontwerper Nienke Helder gericht op de maatschappelijke problematiek en taboe rondom seksuele dysfunctie.