An evening with knives

Naam aanvrager: An Evening With Knives

Deadline: 30 april 2019

De Brabantse rockband An Evening With Knives timmert al een aantal jaar aan de weg. Na een succesvolle debuutplaat, is het nu tijd voor een tweede studioalbum. De drie mannen zijn een crowdfunding gestart om dit te financieren.

 

Marco Gelissen, Ivo Jonkers en Peter van Grunsven vormen samen An Evening With Knives. Ze komen uit bands als Komatsu, Hijos de Mayos en Liquid Courage. Zelf omschrijven ze hun muziek als: “where the wall of sound falls down into a sea of tranquility, they always keep it dark, heavy and captivating.” Hierbij kan gedacht worden aan een mix van post-metal, post-rock en psychedelische stonerdoom.

In juni 2015 brachten de mannen hun eerste EP uit op het Eindhovense Lighttown Fidelity. Hiermee hebben ze toentertijd in de Effenaar, op Incubate, tijdens de Popronde, op het Roadkill Festival en in een uitverkocht Stroomhuis gespeeld. Dit succes werd in 2017 bekroond met een debuutalbum: ‘Serrated’. Nu zijn we twee jaar verder en is de tijd rijp voor een tweede plaat.

 

Voor de realisatie van hun tweede studioalbum roept de mannen van An Evening With Knives de hulp in van hun fans. Bovendien krijgt elke donateur een kaartje voor de speciale “Of the Record”-show op geheime locatie waar de band voor het eerst nieuw materiaal zal spelen.

Dit project wordt ondersteund door Kunstloc Brabant.

Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter