Vacatures

Manifestations is op zoek naar een flexibele en gedreven Floormanager

Werken in de culturele sector?

Mestmag.nl is dé plek waar je creatieve vacatures in Brabant vindt. Of je nu op zoek bent naar een stage, een vrijwillige functie of een betaalde baan in de cultuursector: hier vind je een uitgebreid overzicht met creatieve vacatures. Heb je een interessante vacature in de culturele sector gespot? Dan kun je gemakkelijk doorklikken naar de website van de betreffende culturele organisatie. En vergeet ons niet te volgen op Facebook, Twitter en LinkedIn om geen één vacature te missen!

Een creatieve vacature, wedstrijd of oproep plaatsen?

In de Brabantse cultuursector zijn wij de schakel tussen werkgever en werkzoekende. Daarom bieden we een platform waarop vraag en aanbod samenkomt. Als culturele organisatie of stichting kun je eenvoudig creatieve vacatures plaatsen. Hoe? Vul de vacaturegegevens in via dit formulier. Daarna beoordelen we de vacature en plaatsen we hem zo snel mogelijk. Helemaal gratis! Een belangrijke voorwaarde voor het indienen van een vacature is dat deze afkomstig is van een culturele organisatie of stichting uit Brabant. Ook kun je via Mestmag.nl je oproep of wedstrijd delen. 

Waar worden de creatieve vacatures geplaatst?

Wanneer je de creatieve vacature hebt ingediend, plaatsen wij hem op deze pagina. Daarnaast delen we je creatieve vacature ook op social media. Houd onze social media kanalen dus goed in de gaten! Wil je meer weten over onze creatieve vacatures? Of over het aanmelden ervan? Neem gerust contact met ons op!