Beheerders (vrijwillig)

Bedrijf: Theater De Nieuwe Vorst

Locatie: Tilburg

Deadline: 28 februari 2019

De Nieuwe Vorst is een intiem en sfeervol theater in hartje Tilburg. Het is dé creatieve plek waar theater, dans, muziek, debat en lezing centraal staan. Ook wordt er druk gerepeteerd en gecreëerd en worden onze ruimtes volop benut voor bijeenkomsten, workshops en vergaderingen.

Ben jij handig? Werk je graag samen maar kun je ook zelfstandig aan de slag? Ben jij op zoek naar vrijwilligerswerk waarbij je lekker actief bezig bent? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Of je nou ‘in between jobs’ bent, afgestudeerd of gepensioneerd, jij wilt met al je energie niet thuis zitten! De Nieuwe Vorst is een bruisende plek waar we jouw kwaliteiten goed kunnen gebruiken. Wij zoeken mannen en vrouwen die kunnen helpen met allerlei klussen in en om ons prachtige monumentale pand. De werkzaamheden zijn hele divers. Denk aan het openen, sluiten en klaarzetten van de gebruikersruimtes, het aanspreekpunt zijn voor monteurs en hen de weg wijzen. Daarnaast kun je kleine technische problemen oplossen en kleine schilderwerkzaamheden en reparaties uitvoeren.

Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter