Front-end Developer

Bedrijf: Merkontwerpstudio OOGT

Locatie: Tilburg

Deadline: 30 februari 2019

De wereld van front-end biedt ongekende mogelijkheden. Daar weet jij alles van. De afgelopen jaren heb jij je namelijk sterk ontwikkeld in het bouwen van kwalitatieve, snelle, schaalbare en vooral fraaie front-end oplossingen. Nu zoeken wij jou! Om onze moderne ontwerpen voor websites, interfaces en applicaties tot leven te laten komen in oogstrelende digitale omgevingen.

 

Dus: kom jij ons creatieve team versterken?

 

Ben jij …

 

Iemand die graag in een creatieve omgeving werkt, en optimaal uit de verf komt wanneer je onderdeel uitmaakt van een jong team met grote ambities?

 

Weet jij dat het verschil tussen ‘goede’ en ‘kei-goede’ front-end wordt bepaald door jouw oog voor detail? Ben je bovengemiddeld nieuwsgierig naar de nieuwste technieken en zoek je graag de creatieve grenzen op van jezelf en de oplossingen waaraan je werkt?

 

Heb je ervaring in het doorlopen van gevarieerde digitale projecten en kijk je er naar uit om deze spierballen de komende tijd verder te laten groeien?

 

Denk jij graag strategisch en wil je een belangrijke rol gaan spelen in een jong, sympathiek en snelgroeiend bedrijf? Én heb je minimaal drie jaar relevante werkervaring?

 

Dan hebben wij een heerlijke baan voor jou.

 

Dit ga je doen:
Als front-end developer bij OOGT werk je vanuit een creatieve werkomgeving in Tilburg. Daar maak je een belangrijk onderdeel uit van een multidisciplinair team dat bestaat uit merkstrategen en multimedia ontwerpers. En een kantoorhond genaamd ‘Joop’.

 

Als onze digitaal expert beweeg jij je binnen alle fases van het ontwikkelproces. Je denkt mee over concepten en strategieën. Je hebt ideeën over hoe de ambities van onze klanten zo goed mogelijk kunnen worden doorvertaald naar de digitale wereld en je bent daarna in staat om deze ideeën – samen met je collega’s en onze (technische) partners – op de juiste manier tot leven te laten komen.

 

De ene dag werk je voor een aantrekkelijke startup aan de front-end van een interactieve website vol CSS animaties. De dag daarna zit je samen met één van onze partners om een applicatie-interface op te tuigen waar je je vingers bij af kan likken. En vrijdag start jouw dag met een creatieve sessie waarin we op zoek gaan naar digitale oplossingen om een complexe customer journey te kunnen verbeteren.

Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter