Illustrator

Bedrijf: Wevoke

Locatie: Breda

Deadline: 27 augustus 2019

Wevoke zoekt een creatieve illustrator (32 – 40 uur) die ideeën en concepten kan vertalen naar verrassende vormgeving voor animatievideo’s.

 

Wat ga je doen?
Vanuit ons kantoor op de creatieve campus van Breda creëer je illustraties voor onze diverse animatievideo’s. Inderdaad divers want we werken met verschillende stijlen voor verschillende klanten. Een veelzijdige job waar je uitgedaagd wordt om ook mee te denken op conceptueel vlak.

 

Klinkt interessant? Mooi, dan gaan we nog even verder. Als illustrator ben je een belangrijk onderdeel van het team. Samen met je collega’s doorloop je alle fases van het animatie-productieproces. Zo denk je mee hoe een klantbriefing vertaald kan worden naar een origineel en passend concept. Je bedenkt storyboards en werkt deze uit in de vorm van digitale schetsen. Vervolgens sta je te springen om de schetsen om te toveren in kleurrijke illustraties. De ene keer een speelse vormgeving, de andere keer een strakke grafische stijl. Ook de laatste stap, de beweging, hoort bij je takenpakket. Je animeert de beelden en timed ze op een voice-over. Nog geen ervaring met animeren? Geen zorgen, we leren het je graag!

Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter