Manager Programmering & Events

Bedrijf: Theaters Tilburg

Locatie: Tilburg

Deadline: 21 maart 2019

Theaters Tilburg staat voor hoge kwaliteit: in ons aanbod, de ervaringen die je hier op kan doen én in de manier waarop we (samen)werken. We zijn toegankelijk en gastvrij en prijzen onszelf om onze informele en persoonlijke benadering. We hebben aandacht voor elkaar, onze gasten en voor wat er op onze podia getoond wordt.

 

Onze afdeling Programmering & Events is verantwoordelijk voor de proactieve realisatie van betekenisvolle culturele, maatschappelijke en zakelijke activiteiten, en geeft hiermee invulling aan de visie van Theaters Tilburg. Vanuit de behoeften van de stad en haar inwoners, met oog voor een breed en divers publieksbereik en aandacht voor een efficiënte en (financieel) sluitende organisatie.

 

De functie

 

Je beschikt over brede managementkwaliteiten en kunt artistiek-inhoudelijk en zakelijk inzicht goed combineren. Je bent in staat het team van vier medewerkers te motiveren en aan te sturen. Jouw heldere visie laat zien dat je hart sneller klopt voor de podiumkunsten, en dat je het effect van je beslissingen op onder andere de financiën en personele inzet van Theaters Tilburg kan doorzien. Uitdagingen ga je aan met energie en humor, en je staat positief in het leven.

Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter