Online redacteur (vrijwillig)

Bedrijf: Mestmag.nl

Locatie: Noord-Brabant

Deadline: 30 april 2019

Mestmag.nl (ja wij!) is op zoek naar enthousiaste online redacteuren die hun schrijftalent willen inzetten. Als redacteur schrijf je voor Mestmag.nl en denk je mee over nieuwe onderwerpen. Het is een vrijwillige functie, maar daar staat tegenover dat je alle artikelen plaatst uit eigen naam. Mestmag.nl heeft wekelijks meer dan 2000 unieke bezoekers en een grote achterban in cultureel Brabant.

 

Over Mestmag.nl 

Mestmag.nl is dé community voor cultuur in Noord-Brabant en draagt ertoe bij dat cultuurprofessionals, beleidsmakers en cultuurbeoefenaars hun werk beter kunnen doen. Mestmag.nl laat zien wat er in Brabant aan kunst- en cultuur is en toont de waarde van kunst en cultuur aan. En doet dat middels achtergrondartikelen, reportages, interviews en vaste rubrieken.

 

Wie zoeken we? 

We zoeken mensen die goed kunnen schrijven en een neus hebben voor interessante onderwerpen die passen bij Mestmag.nl. Affiniteit met de culturele sector en alle ontwikkelingen die in de sector plaatsvinden is een pré. Al hoef je helemaal niet in de cultuursector te werken of in de culturele richting te studeren. Een frisse blik is juist altijd welkom!

 

Wat we van je verwachten

  • Je schrijft minimaal één keer per twee maanden een artikel
  • Je denkt mee over relevante onderwerpen voor artikelen op Mestmag.nl

 

Wat mag je terug verwachten?

  • Het plaatsen van artikelen uit eigen naam op Mestmag.nl
  • Feedback op je werkzaamheden om nog beter te schrijven
  • Het bijwonen van bijeenkomsten voor redacteuren

 

Lijkt je dat wat?

Stuur dan een mailtje met je motivatie, CV en een voorbeeldartikel naar anouck@mestmag.nl!

Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter