Social media specialist

Bedrijf: de Bibliotheek Eindhoven

Locatie: Eindhoven

Deadline: 27 januari 2019

De Bibliotheek Eindhoven is sterk in beweging, ondernemend en innovatief. We weten wat we willen en gaan daarvoor. Liefst in samenwerking met de mensen waar we het voor doen. Daarom zijn we op zoek naar een ervaren

 

Social Media Specialist (18 uur per week) 

 

De Social Media Specialist maakt deel uit van het team Marketing Communicatie, dat verder bestaat uit een Communicatiemedewerker, een Medewerker Website/Online/Traffic, een Marketeer en een Manager. Samen zijn we verantwoordelijk voor een goede langdurige relatie met onze leden, bezoekers en stakeholders en brengen we ons uitgebreide product- en dienstenaanbod onder de aandacht van een zo groot en relevant mogelijk publiek.

 

Als Social Media Specialist speel je een belangrijke rol in het profileren van een eigentijdse toekomstgerichte Bibliotheek Eindhoven. Je helpt ons die kanalen en hun mogelijkheden te identificeren die relevant voor ons zijn en ze op juiste wijze in te zetten.

 

Samen met een team van collega’s verzorg je de content. Jij hebt de regie en bent eindverantwoordelijk voor alle social media platforms die we gebruiken (nu: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin). Je maakt samen met collega’s een contentkalender en maakt hen enthousiast voor het creëren van interessante content voor de verschillende doelgroepen.

Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter