Stagiair Marketing en Productie

Bedrijf: Powered by TINC

Locatie: Tilburg

Deadline: 1 augustus 2019

Powered by TINC: vorm geven aan een duurzaam muzikaal landschap

 

Wij zijn ruimtescheppers. Powered by TINC zet zich in voor geluid dat gehoord moet worden en vindt dat een muzikale maker vooral muziek moet kunnen maken.

 

Ons doel: vormgeven aan een duurzaam muzikaal landschap

 

Onze essentie: wij willen revolutie binnen het culturele systeem. Wij strijden voor een duurzame toekomst waarin musici een aandeel nemen in hun eigen omgeving en waarin de samenleving muzikale makers trots omarmt.

 

Onze belofte: wij verbinden een netwerk voor makers, luisteraars, ondernemers en culturele organisaties dat nodig is om bijzondere, muzikale momenten te creëren.

 

Onze magie:

  • het scheppen van ruimte en context voor verdieping van artistieke kwaliteit;
  • het delen van commerciële en zakelijke kennis voor muzikale makers via ons platform;
  • het creëren van zichtbaarheid voor muzikale makers;
  • het hervormen van het culturele systeem waarin muzikale makers, luisteraars, ondernemers en culturele organisaties samen participeren.

 

Powered by TINC is gevestigd in Dock Zuid, Tilburg.

Periode: September 2019 t/m Februari 2020

 

Opdrachtomschrijving:
De exacte opdrachtomschrijving is wat ons betreft onderhandelbaar. Er zijn verschillende aandachtsgebieden waar we input op kunnen gebruiken.

Wel is het zo dat we het meeste behoefte hebben aan iemand die het leuk vindt om afwisselend (en soms ook tegelijkertijd) met verschillende opdrachten bezig te kunnen zijn. Dat betekent dat je helpt met de productie van onze projecten zoals het organiseren van een tournee en alle voorkomende werkzaamheden die daarbij komen kijken maar je ook bemoeit met marketing en PR gerelateerde zaken. Ook bieden wij de mogelijkheid om een onderzoek te doen bijvoorbeeld naar de effectiviteit van bepaalde online marketingtools. Het is volgens ons leerzaam om mee te gaan naar meetings met artiesten, stakeholders, partner organisaties, podia en het bedrijfsleven. Je maakt dan soms een verslag en praat ook geregeld mee. Uiteraard is er tevens volop gelegenheid om aanwezig te zijn bij concerten. Er zal ook met enige regelmaat ’s avonds en in het weekend gewerkt moeten worden.

 

Productionele taken:
Opstellen van tijdschema’s, boeken van hotels en transport etc. onder aansturing van de artistiek en/of de zakelijk leider.

 

Marketing taken:
Posten van social media content, bijhouden van mailinglijsten, aanpassingen aan de website etc. onder aansturing van de Marketing manager.

 

Overige taken:
Het doen van onderzoek, bijwonen, meepraten en verslag leggen van meetings, ondersteunende werkzaamheden bij concerten.

 

Profiel:
Je bent organisatorisch sterk en pakt graag dingen op. Je bent niet bang om af en toe zelf initiatief te nemen. Verder draag je ‘kunst’ en in het bijzonder ‘muziek’ een warm hart toe. Als je niet in het bezit bent van een rijbewijs dan is het wel handig als je makkelijk met het OV in Tilburg kunt komen, ook op minder reguliere tijdstippen.

 

Je bent bij voorkeur:
– Zelfstandig
– Resultaatgericht
– Flexibel
– Ambitieus

 

Aanvullende informatie:
Je komt te werken in een klein team van zeer gedreven mensen met een ideaal. Wij staan als team open voor jouw input en unieke kijk op de wereld. Waarden waar wij voor staan zijn: Vrijheid, Verbinding, Verdieping en Vervoering. Deze waarden komen onder andere tot uitdrukking in de manier waarop wij met elkaar omgaan. Het uiteindelijke doel van al onze inspanningen is het mogelijk maken van zo veel mogelijk werkelijke ontmoetingen tussen mensen. Wij zetten muziek in als middel om deze ontmoetingen te realiseren.

 

Interesse?
Stuur je motivatie met cv naar Okke Gerritsen: office@poweredbytinc.com

Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter