Starter: content marketing

Bedrijf: Dutch Design Foundation

Locatie: Eindhoven

Deadline: 1 september 2019

Dutch Design Foundation is de organisatie achter Dutch Design Week, Dutch Design Awards en andere design gerelateerde projecten.

 

Omschrijving leerwerkplek
Dutch Design Foundation groeit en hiermee groeit ook de behoefte aan meer online kanalen/platformen en geschikte content. Om dit te bereiken zijn we op zoek naar een Starter die zich vooral zal gaan richten op ondersteuning van de content marketing (voor de kanalen van Dutch Design Foundation, Dutch Design Week en Dutch Design Awards).

 
Als starter zul je, onder begeleiding van Manager Content Development, voor alle labels een ondersteunende rol spelen in de content ontwikkeling en planning. Hierbij heeft de starter nauw contact met externe (productie)partijen waarbij vanuit content (video/audio/fotografie/tekst vertaling) opdrachten uitzetten.

 

Andere ondersteunende taken zijn: ondersteuning binnen de algemene communicatie (online & offline), beheren van de content kalender en content planning, onderhouden en updaten van de website en het meehelpen bedenken en uitvoeren van diverse marketing acties.

Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter