Teamhoofd Internationaal Cultuurbeleid & Coördinatie

Bedrijf: DutchCulture

Locatie: Amsterdam

Deadline: 26 juni 2019

Door vertrek van het huidige teamhoofd is DutchCulture per 1 september op zoek naar een teamhoofd Internationaal Cultuurbeleid & Coördinatie – 0,8 fte

 

DutchCulture is de kennis- en netwerkorganisatie voor internationale culturele samenwerking. Daar waar cultuur, media en erfgoed grensoverschrijdend zijn, brengt DutchCulture mensen, organisaties, kennis en culturen samen. Dat doen wij in eerste instantie voor het Nederlandse culturele veld en de diplomatieke posten wereldwijd. Daarnaast werkt DutchCulture voor overheden en het internationale culturele veld.

Door vertrek van het huidige teamhoofd is DutchCulture is per 1 september op zoek naar een Teamhoofd Internationaal Cultuurbeleid & Coördinatie – 0,8 fte. Het teamhoofd is tevens lid van het Managementteam.

 

Wij zoeken voor deze functie een ervaren collega die leiding gaat geven aan een team van landenmedewerkers en erfgoed experts, alsmede aan data-analyse en monitoring. Je bent een schakel tussen DutchCulture en de Ministeries van OCW en BZ en een verbinder met de belangrijke samenwerkingspartners, zoals de rijksfondsen, de ondersteunende instellingen en de cultureel attachés. Het team Internationaal Cultuurbeleid & Coördinatie is een van de drie inhoudelijke teams van DutchCulture.

Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter