Toezichthouder / Beveiliger

Bedrijf: TextielMuseum | TextielLab

Locatie: Tilburg

Deadline: 31 december 2019

Het TextielMuseum is een dynamisch en creatief museum in bedrijf. Het is de enige plek ter wereld waar design, kunst, mode, erfgoed én innovatie op het gebied van textiel samenkomen. De combinatie van inspirerende tentoonstellingen, educatieve programma’s en het gespecialiseerde TextielLab voor onderzoek en productie maakt het museum uniek in zijn soort. In het TextielLab werken (inter)nationale ontwerpers, architecten, kunstenaars en veelbelovende studenten samen met onze textielexperts om de eindeloze mogelijkheden van materialen en technieken te ontdekken.

Binnen het team MuseumZaken zijn wij op korte termijn op zoek naar een:

Toezichthouder / Beveiliger, 20 uur per week

Profiel

Jij bent klantgericht, representatief, betrokken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Daarbij werk je graag in teamverband, ben je stressbestendig en ben je in staat je kennis over te dragen aan collega’s. Je beheerst de Nederlandse taal goed en kunt je ook goed verstaanbaar maken in het Engels.

Verantwoordelijkheden

Als toezichthouder/beveiliger open en sluit je het pand, inspecteer je de ruimtes voor en na openingstijden en signaleer en/of acteer je waar nodig op onregelmatigheden. Je voert controles op de beveiligingssystemen, nood- en vluchtroutes en de inname en uitgave van sleutels. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor bezoekers en gebruikers. Je verstrekt hen informatie over onder meer de actuele tentoonstellingen, activiteiten en algemene faciliteiten. Uiteraard houd je doorlopend toezicht op de orde en veiligheid in het museum, zowel in de publieksruimten als in de overige ruimten. Je ziet toe op het gedrag van bezoekers en indien nodig treedt je op een klantvriendelijke wijze op bij overtreding van de huisregels. Ondersteunende werkzaamheden in de publieksruimten behoren ook tot je takenpakket. Hierbij kun je denken aan het klaarzetten van tafels en stoelen, het bedienen van apparatuur en het waarnemen van de baliewerkzaamheden (bij drukte of ziekte) waaronder het ontvangen van bezoekers en het
verrichten van kassawerkzaamheden.

Geïnteresseerd?

Wil je je toekomstige leidinggevende voor het solliciteren eerst even persoonlijk spreken? Dat kan door contact op te nemen met Elles van Vegchel, Hoofd MuseumZaken via 013-5494520 of elles.van.vegchel@textielmuseum.nl. Wil je weten hoe de verdere procedure verloopt dan kun je contact opnemen met de HRM afdeling via 013-5494515 of HRM@mommerskwartier.nl. Geen vragen meer en nog steeds enthousiast? Dan ontvangen we graag je sollicitatie op het emailadres: vacatures@mommerskwartier.nl!

Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter