Trainee

Bedrijf: Cultuur Eindhoven

Locatie: Eindhoven

Deadline: 9 september 2019

Cultuur Eindhoven is op zoek naar een trainee op het gebied van cultuur. We zoeken iemand die leergierig en gedreven is, iemand die zich wil ontwikkelen en ervoor openstaat om alles binnen cultuurbeleid te proeven. Ben je een jonge professional die ervaring op wil doen in een uitdagende omgeving op het gebied van cultuurbeleid? Wil jij in een klein en dynamisch team werken om deze ambitie waar te maken?

 

Stichting Cultuur Eindhoven

Cultuur Eindhoven geeft uitvoering aan het cultuurbeleid van de gemeente Eindhoven. De statutaire doelstellingen van de stichting zijn in het beleidsplan vertaald in drie basisfuncties:

 

A. Cultuur Eindhoven is een fonds dat op transparante wijze een gelijk speelveld creëert voor de verdeling van subsidies van kunst en cultuur in Eindhoven en verantwoording aflegt over de verdeling en impact van de middelen.
B. Cultuur Eindhoven is een expert die diverse stakeholders (met name individuele kunstenaars, instellingen en de gemeente) adviseert en beleid ontwikkelt in afstemming met betrokken partijen en stakeholders.
C. Cultuur Eindhoven is een verbinder die door het aangaan en creëren van (nieuwe) netwerken zorgt voor een grotere zichtbaarheid van en draagvlak voor kunst en cultuur in de stad.

Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter