Vrijwilliger rondleidingen

Bedrijf: Het Speelhuis

Locatie: Helmond

Deadline: 28 november 2018

Het Speelhuis zoekt een rondleider

Het Speelhuis in Helmond is een theater met tussen de 160 en 180 professionele voorstellingen per jaar en daarnaast een ruim lokaal aanbod voor en door Helmondse inwoners. De Helmondse schouwburg is in 2018 volledig verbouwd en klaar voor de toekomst.

 

Per januari 2019 zoekt Het Speelhuis een:

 

Vrijwilliger Rondleidingen

 

Welke enthousiaste vrijwilliger wil twee keer per week een rondleiding (van ongeveer 1 uur) verzorgen door Het Speelhuis?

Als rondleider vertel je het verhaal van Het Speelhuis en leid je bezoekers rond door het prachtige gebouw. Je vertelt o.a. iets over de geschiedenis, de kerk, de verbouwing, het nieuwe theater en je laat de verschillende ruimtes zien. Het is belangrijk om contact te maken met de groep en te peilen waar de interesses liggen zodat je daar op in kunt spelen. Je stelt mensen op hun gemak en nodigt uit tot het stellen van vragen. Door jouw verhaal enthousiasmeer en inspireer je de bezoeker zodat deze na de rondleiding met een glimlach op het gezicht ons prachtige pand verlaat.

 

Wij zijn op zoek naar iemand die zich herkent in de volgende eigenschappen:

 

  • Representatief
  • Communicatief vaardig (een goede verteller)
  • Sensitief en sociaal
  • Gastheer/vrouw
  • Enthousiast
  • Flexibel
  • Timemanager
  • Computer vaardig (in staat om met een PowerPoint presentatie te werken en deze aan te passen naar gelang doelgroep)

 

Het Speelhuis is hét theater van Helmond en regio. Het prachtige theater bevindt zich op een unieke locatie in een bijzonder mooi pand. De programmering is van hoge kwaliteit en de sfeer is er fijn. Het Speelhuis laat met trots kwaliteit zien, maar doet dit op een laagdrempelige manier en met een vleugje humor.

Enthousiast? Solliciteer dan uiterlijk vóór 28 november 2018 via onderstaande “Solliciteer-knop”. Je sollicitatie komt direct bij de juiste personen terecht. Om die reden nemen we sollicitaties via e-mail of andere wijze niet in behandeling.

Voor meer informatie kijk op theaterspeelhuis.nl of neem contact op met Christel Hendriks door een mail te sturen naar c.hendriks@helmond.nl

Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter