Cultuurscan voor financiering project

Heb je een idee voor een project, activiteit of innovatie op het gebied van kunst, cultuur of erfgoed in Brabant en ben je op zoek naar financiering? Kunstloc Brabant, Cubiss, Erfgoed Brabant en Brabant C kunnen je hierover adviseren. Een korte en eenvoudige cultuurscan leidt je naar een eerste gesprekspartner die je het beste op weg kan helpen.

Projectfinanciering via een cultuurfonds

De cultuurscan op Mestmag.nl is een overkoepelende dienst van Kunstloc Brabant, Cubiss, Erfgoed Brabant en Brabant C. Deze organisaties kunnen je helpen bij het zoeken naar geschikte financiering. Het vinden van de juiste financiering voor jouw project kan namelijk een hele zoektocht zijn. Want bij welke organisatie kun je het beste terecht? En wie is dan je contactpersoon? Dankzij deze cultuurscan helpen we je bij deze stap.

Hoe werkt de cultuurscan?

De cultuurscan leidt je met een aantal eenvoudige vragen naar de gesprekspartner die je het beste helpen. Vragen die je tegenkomt, hebben onder andere betrekking op:

  • jouw onderneming;
  • jouw initiatief;
  • het culturele veld waarin je aan de slag wilt;
  • het doel van je initiatief;
  • de begroting van je initiatief.

Heb je alle vragen ingevuld? Dan wijzen wij een gesprekspartner aan met wie je contact kunt opnemen. Ook kun je na het invullen van de scan de resultaten in je mailbox ontvangen.

Crowdfunding projecten

Eén van de manieren van cultuurfinanciering is crowdfunding. Met een crowdfunding project ga je op zoek naar mensen die een bijdrage willen leveren aan jouw project. Ben je benieuwd naar actuele Brabantse crowdfunding projecten? Klik dan hier en bekijk het overzicht.

Heb je vragen over onze cultuurscan? Neem gerust contact met ons op!