Disclaimer

Mestmag.nl is niet verantwoordelijk voor wat bezoekers op deze website plaatsen – bijvoorbeeld in een reactie – en kan hier niet voor aansprakelijk worden gesteld. Reacties zijn de persoonlijke mening van de schrijver en reflecteren dan ook op geen enkele manier de standpunten en/of denkwijze van Mestmag.nl.

 

Mestmag.nl kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor het plaatsen van auteursrechtelijk beschermd materiaal door bezoekers van de website.

 

Mestmag.nl besteedt zorgvuldige aandacht bij het vervaardigen, samenstellen en verspreiden van informatie, maar kan op geen enkele manier instaan voor de juistheid of volledigheid hiervan. Wij aanvaarden dan ook geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website. Anonieme reacties, bedoeld om auteur of betrokken personen of bedrijven in negatief daglicht te stellen, worden zonder discussie verwijderd.

 

Mestmag.nl bevat links naar andere sites. Wij zijn niet aansprakelijk voor de privacypraktijken noch de inhoud van deze sites.

 

Creative Commons

Mestmag.nl houdt zich aan de Creative Commons. Dat betekent dat elke auteur van het stuk afzonderlijk de copyrights bepaalt. Bij sommige artikelen berusten daarom de volledige auteursrechten bij de auteurs, fotografen en/ of andere geestelijk eigenaren van de stukken. In andere gevallen mag je het werk gedeeltelijk kopiëren, hergebruiken of verspreiden, als je de bron en de auteur van het artikel vermeldt. Meer informatie over de Creative Commons 3.0 Nederland License vind je bij Creative Commons.

 

Google Analytics

Wij maken gebruik van de Google Analytics pixel maar we hebben de informatie die daardoor gemeten wordt volledig anoniem gemaakt. Jouw IP-adres wordt standaard geanonimiseerd en wij delen deze informatie niet met derden, ook niet met Google zelf. Wij creëren geen profielen op basis van gebruikersgedrag voor marketingdoeleinden en wij houden je gegevens ook niet bij over meerdere apparaten. Om deze reden wordt Google Analytics ook niet vermeld in onze cookie toestemming.