Gedurfd ondernemerschap in de culturele sector

Journaliste Jozien Wijkhuijs en schrijfster Lotte Lentes maken een podcastreeks over ondernemerschap. In zes afleveringen onderzoeken ze de zin en onzin van allerlei onderwerpen waar (startende) ondernemers in de culturele sector mee te maken krijgen. In deze vijfde podcast gaan ze in op het onderwerp gedurfd ondernemerschap. 

Jozien en Lotte vragen zich af waar je als creatief ondernemer moet beginnen om een gedurfd plan tot realiteit te maken. Hoe ga je van nul naar honderd? Ze gingen op bezoek bij Moniek van Daal, initiatiefnemer van Club Goud, een initiatief dat zich inzet om verschillende generaties vaker samen te brengen en jonge mensen kennis te laten maken met vrijwilligerswerk in de ouderenzorg. Beluister hieronder de podcast:

Gedurfd ondernemerschap voor creatieve ondernemers

Luister de podcast hier:

Deze podcast verscheen eerder op de blog van Creative Contracts. Creative Contracts is een platform voor creatieve ondernemers. Je vindt er juridische en zakelijke tools die lastige onderwerpen inzichtelijk en toegankelijk maken. Denk hierbij aan contracten, trainingen, blogs en podcasts.

Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter
Tags:
Geen reacties

Geef een reactie