Goede voornemens van de Mestmag.nl redactie

Vol nieuwe ambities en energie zijn we als Mestmag.nl redactie het jaar gestart. Voornemens om jou als cultuurprofessional nog beter van dienst te zijn en bijzondere cultuur nog zichtbaarder te maken. Wat mag je dit jaar van Mestmag.nl verwachten?

– Geschreven door Sander Roovers

We blijven vooral hetgeen doen wat je van ons gewend bent. Achtergrondverhalen, reportages, interviews en opiniestukken delen waarin we laten zien wat er in Brabant aan kunst en cultuur is. Waarbij we ook dwarsverbanden leggen met andere sectoren, doelgroepen laten meedenken en beweging en vernieuwing in de sector stimuleren.

Vacatures in de culturele sector blijven we gretig delen en onder de aandacht brengen. Ook de trends & ontwikkelingen blijf je wekelijks ontvangen en rubrieken als de Instafette, Agenda en Nieuwe Gezichten houden we ook in 2018 graag actueel en levendig.

Met de themamaanden pakken we ook door. Zo staat januari geheel in het teken van het thema ‘Goede voornemens’ en kunnen we alvast verklappen dat ‘Vloeibaar’ het thema van februari gaat worden. Laat het stromen. De Mestmag.nl redacteuren en reporters staan ook weer te popelen om voor Mestmag.nl aan de slag te gaan. Enthousiast en betrokken. We vroegen de redacteuren en reporters naar hun goede voornemens voor 2018:

Daarnaast gaan we de community nog nauwer betrekken bij Mestmag.nl. Eén van de initiatieven hierin is het opzetten van een redactieraad. Waarin cultuurprofessionals uit verschillende werkvelden in de sector, zitting nemen en meedenken over thema’s en content. Ook blijven we op zoek naar redacteuren en reporters uit de community die graag hun talent inzetten voor Mestmag.nl. Zo willen we de hartslag van de sector blijven voelen en hierop kunnen inspelen.

Redacteuren bijeenkomst
Redacteuren bijeenkomst

We duiken in nieuwe vormen van content. Zo gaan we in 2018 starten met livestreams en gaan we frequenter verslag uitbrengen vanaf culturele evenementen. Verkennen we wat podcasts zouden toevoegen op Mestmag.nl en blijven we ons oor te luisteren leggen bij jou als cultuurprofessional om te horen wat er beter en anders kan.

Om de daad bij het woord te voegen willen we jou de kans geven om je goede voornemen op cultureel vlak met Mestmag.nl te delen. Wij gaan vervolgens ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat jouw goede voornemen werkelijkheid wordt. Dus deel hieronder jouw goede voornemen en wij gaan ons hard maken om jou te helpen het goede voornemen waar te maken!

Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter
Geen reacties

Geef een reactie