Instafette

Wekelijks lenen wij ons Instagram account uit aan iemand die werkt in de Brabantse culturele scene. Hiermee geven we onze lezers een kijkje in het werkende leven van bijvoorbeeld een kunstenaar, beleidsmedewerker of marketeer bij een culturele instelling. En: we bieden jullie de kans om ons platform te gebruiken (op een voor jou relevant moment).

 

Dit houdt in

 

Wat levert dit jou op?

Je kunt het Mestmag.nl publiek bereiken met jouw werk. Als je dit slim inzet, doe je dat bijvoorbeeld in de week voorafgaand aan een premiere, een festival of in ieder geval in een drukke en interessante week. Zo kun je laten zien wat jouw werk allemaal inhoudt achter de schermen. Iedere maandag kondigen we ook op Facebook en Twitter aan wie er die week het stokje overneemt.

 

Meedoen?

In principe is dit een estafette en krijg je het stokje dus doorgegeven van een collega. Maar we zoeken ook altijd mensen die we kunnen vragen zodra de vorige Instagrammer niemand kan vinden. Ben je zelf al fervent Instagrammer en wil je wel meedoen aan dit project? Stuur dan een mailtje naar anouck@mestmag.nl.