Koninklijk: Sander Roovers trapt de themamaand af

In april maken we het vorstelijk, majestueus en prinsheerlijk op Mestmag.nl. Want in april staat Mestmag.nl geheel in het teken van het thema ‘Koninklijk’. Een maand vol bijzonder koninklijke initiatieven en onderwerpen op Mestmag.nl. Sander Roovers, Hoofdredacteur van Mestmag.nl, trapt de maand af en nodigt jou uit om de troon te bestijgen.

– Geschreven door Sander Roovers

De klant is koning en content is king. Vanuit Mestmag.nl geloven we in beide benaderingen. Het streven is steevast om content te delen waarmee we jou in staat stellen om jouw werk nog beter te doen. Bijzondere onderwerpen en initiatieven een podium te geven, zodat de waarde van kunst en cultuur in Brabant zichtbaar wordt.

Om inzicht te krijgen in deze bijzondere initiatieven en projecten, doen we graag een beroep op de community en struinen we gretig de redactie mailbox door op zoek naar zinvolle projecten. Het doet ons deugd om te zien dat de redactie veelvuldig getipt wordt. Hetzelfde geldt voor de respons op oproepen om specifieke informatie op te halen. Hier wordt ook enthousiast en veel op gereageerd.

Het is tijd om een volgende stap te zetten om zodoende de community nog intensiever bij Mestmag.nl te betrekken. Het sentiment van de culturele sector nog beter aan te voelen en buiten naar binnen te halen. We starten namelijk met een redactieraad. In de redactieraad nemen naast de redactie en partners, ook cultuurprofessionals zitting. Tijdens de redactieraad wordt er gebrainstormd over relevante onderwerpen om aandacht aan te besteden op Mestmag.nl. De onderwerpen die we gaan behandelen op Mestmag.nl, komen dus werkelijk tot stand dankzij en samen met de community.

Tijdens de eerste redactieraadbijeenkomst, op donderdag 19 april, gaan we brainstormen over onderwerpen voor het thema ‘Spiegelbeeld’, het thema van juni. We hebben nog een troon vrij voor deze redactieraadbijeenkomst. Bestijg jij de troon en brainstorm je mee?

De eerstvolgende redactieraadbijeenkomst vindt plaats op donderdag 19 april van 14.30 – 16.00 uur bij bkkc in Tilburg. Wil jij deelnemen aan deze redactieraadbijeenkomst? Mail dan naar de redactie!

Share on Facebook18Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter
Tags:
Geen reacties

Geef een reactie