Schrijf je in voor Lang Leve de Muziek Wedstrijd

Project: Meer muziek in de klas

Deadline: 15 maart 2020

Wil jij met jouw groep 6 of 7 kans maken op een optreden voor Koningin Máxima? Of een geheel verzorgd bezoek aan het Eurovisie Songfestival winnen? Schrijf jouw klas dan nú in voor Lang Leve de Muziek Wedstrijd.

Ga het muzikale avontuur aan en bedenk een verrassende muzikale act van anderhalve minuut. Alles mag: van rap tot jodelen en van bodypercussie tot orkest, zolang de hele klas maar meedoet en het plezier er vanaf spat! Stuur uiterlijk 15 maart een filmpje van de act in via de website van Méér Muziek in de Klas. Wil je ook kans maken op een geheel verzorgd bezoek aan een repetitieshow van het Eurovisie Songfestival? Maak dan een muzikale act met thema ‘Songfestival’ en stuur jullie video in vóór 1 maart.

Een deskundige jury bepaalt welke klassen door mogen naar de regionale auditierondes. Als voorbereiding op deze ronde komt er een vakleerkracht muziek die jou en je klas muzikale tips & tricks geeft en jullie laat ervaren hoe leuk het is om muziek te maken in de klas. Gratis muziekonderwijs dus!

Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter
Geen reacties

Geef een reactie