Doe mee aan een creatieve zomer

Bedrijf: Nieuwe Veste

Deadline: 30 augustus 2020

Laat jouw creatie online zien!

Iedereen verdient een podium! Leer je buurman kennen als muzikant, je nichtje als actrice of je collega als kunstenaar. Iedereen heeft wel iets creatiefs in zich, JIJ OOK!

Laat elkaar zien wat je maakt, doet, zingt, droomt of denkt. Het maakt niet uit wat het is, als het maar voortkomt uit creativiteit, aanstekelijk plezier en positieve energie. Samen maken we een creatieve zomer als nooit tevoren met Breda als podium.

 

Meedoen online

Stuur een foto/video van jezelf en je creatie/act en Nieuwe Veste plaatst dit op hun social media kanalen. Een mooie manier om te genieten van elkaars werk en het aan anderen te laten zien, nu offline even wat lastiger is. Iedereen -van jong tot oud- kan gratis meedoen. Stuur hen je foto’s of video en vertel iets over jezelf en je kunstwerk of je act! Lees de spelregels rustig door en doe mee! Bij meer dan 200 inzendingen organiseert de Nieuwe Veste aan het einde van de zomer een route langs de deelnemers die zich in de eigen omgeving willen presenteren. Hoe leuk is dat! Insturen kan t/m 30 augustus 2020.

 

Meedoen offline

Wil je jouw creatie/act nu al presenteren? In de voortuin, je balkon of samen met een buurman in de straat? Meld dit bij de Nieuwe Veste en zij maken het zichtbaar op hun kanalen en plaatsen het in de agenda van UITpunt Breda. Zij laten je shinen op jouw podium! Presenteren kan t/m 30 augustus 2020.

Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter
Geen reacties

Geef een reactie