MEST 8 is er!

Met het verschijnen van MEST#8 hebben we er twee jaargangen MEST magazine op zitten. Volgende week verschijnt op Mestmag.nl dan ook een overzicht van de tien meest bijzondere artikelen uit de afgelopen jaargang. Maar nu eerst: aandacht voor deze wederom mooie editie, boordevol kunst en cultuur uit Brabant.

MEST#8

Blader snel door naar de rubriek ‘Iedereen is te koop’ voor je laatste kerstcadeautjes – geef ze anders voor een gelukkig nieuwjaar. Lees het werkelijk prachtige interview met Jac Timmermans, artistiek leider van jeugddansgezelschap De Stilte. En dan ook even het interview met de in Brabant gevormde Job, Joris en Marieke. Zij winnen misschien in het nieuwe jaar wel een Oscar! Aandacht voor de Beste Band van Nederland die Niemand Kent: Otis. Een deskundigen doen een nieuwjaarswens: zij geven antwoord op de vraag wat er met de 25 miljoen uit het Brabant C Fonds moet gebeuren? Een beeldreportage van het KVL-terrein in Oisterwijk. En Jeroen de Leijer interviewt acteur Huub Smit aan de hand van zijn Ken-Jezelf-Kit. De laatste aflevering van Burengerucht, met John KĀšrmeling en Caryl Strzelecki. En alle andere rubrieken. Als klap op de vuurpijl (sic) publiceert MEST de aller- allerlaatste brief van Vincent van Gogh; in zijn laatste brief heeft hij een visioen. Hij kijkt naar het Brabant waar hij opgroeide, maar dan het Brabant van 2015. Het is nog lang niet alles, maar genoeg om benieuwd te zijn. Lees MEST. Word abonnee.

Ingepakt als cadeautje

Ja echt, deze MEST moet je hebben. En als je nu snel een abonnement neemt. Dan valt dit nummer nog als cadeautje op de deurmat. En als je dat heel snel doet, nog voor kerst. Er is niks mooier dan een beetje kunst en cultuur onder de kerstboom. En dat geldt voor elke kerstboom in Nederland.

Preview

Alvast een stukje lezen? Kijk hieronder.

Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter
Geen reacties

Geef een reactie