Open Call: Living Apart Together

Bedrijf: RAUM

Deadline: 1 juni 2020

In een tijd waarin het COVID-19 virus wereldwijd het publieke leven in de greep heeft en ons stadsleven radicaal verandert, is ‘social distancing’ de nieuwe norm. RAUM is op zoek naar installaties voor de publieke ruimte, die aanzetten tot sociale uitwisseling tussen mensen die elkaar niet kennen en waarbij anderhalve meter afstand wordt gewaarborgd.

 

De expositie

RAUM cureert op basis van de ingezonden voorstellen een Nederlandstalige expositie genaamd ‘Living Apart Together’. De geselecteerde werken uit de open call vormen het hart van de expositie die vanaf december 2020 tot voorjaar 2021 zal lopen.

 

Criteria

RAUM kijkt uit naar het ontvangen van voorstellen die geschikt zijn voor het plein van RAUM of in een mobiele vorm mensen kan opzoeken in de publieke ruimte van de wijk. Het plan moet toegankelijk zijn voor een zeer brede doelgroep en als de installatie in verbinding staat met een virtuele omgeving, is dat een pré. Je houdt rekening met de wintermaanden: de expositie vindt plaats in de koudste en natste periode van het jaar, wat betekent dat het lang donker is.

 

Aanmelden

Creatieve makers kunnen tot en met 1 juni 2020 een voorstel insturen.

Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter
Geen reacties

Geef een reactie