Oproep: Dutch Invertuals Academy

Bedrijf: Dutch Invertuals

Deadline: 12 juli 2020

Dutch Invertuals Academy

Na tien jaar pionieren hebben we besloten om onze kennis en ervaring te gaan delen met internationale, jonge designprofessionals. Dutch Invertuals Academy is een intensief online programma voor professionals die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van hun skills en carrière. Het programma gaat van start op 23 juli. Ervaren Invertuals en special guests uit ons brede netwerk zullen de deelnemers begeleiden en lesgeven tijdens het programma in juli / augustus. Alles draait daarbij om het thema van dit jaar: True Matter. Na afloop van het programma komen de projecten van alle internationale deelnemers samen in Eindhoven, waar ze worden gepresenteerd in een fysieke en digitale expositie tijdens de Dutch Design Week van 24 – 28 oktober 2020.

 

Aanmelden

Om mee te doen, stuur een selectie van je werk in pdf (max. 5 pagina’s afbeeldingen en tekst), inclusief een persoonlijke verklaring (1 pagina) naar academy@dutchinvertuals.nl voor 12 juli 2020.

Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus deelnemers worden zorgvuldig geselecteerd op basis van hun ambitie, passie, experimentele instelling en focus. Geselecteerde deelnemers worden op 15 juli op de hoogte gebracht.

Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter
Geen reacties

Geef een reactie