Oproep: maak kennis met ARTpart van Kunstpodium T

Bedrijf: Kunstpodium T

Als kunstenaar heb je vele talenten, maar niemand is overal even goed in. Er blijven altijd lastige dingen liggen, waarvan je even niet weet hoe je het aan moet pakken. ARTpart​ – de helpdesk van Kunstpodium T, kent deze struikelblokken als geen ander en staat klaar om mee te denken. Bij ARTpart krijgen kunstenaars en creatieve ondernemers de kans om deze vragen te stellen in een vertrouwde omgeving.

ARTpart geeft de kunstenaars tools om zelf en met peers zichzelf en hun praktijk te verdiepen of verbreden. Bijvoorbeeld door middel van peer critic gesprekken, hulp bij het vinden en aanvragen van (geschikte) fondsen, het schrijven van een goede kunstenaarstekst of het doen van onderzoek, het uitbreiden van je netwerk of het kritisch bekijken van een website.

Nu het COVID-19 virus een stokje heeft gestoken voor veel plannen, worden kunstenaars meer dan ooit gedwongen om tot oplossingen te komen. Ook in de huidige corona-situatie staat Kunstpodium T paraat om je te voorzien van informatie, steun en goede raad.

 

Meedoen

Heb je interesse? Neem dan contact op met Kunstpodium T via artpart@kunstpodium-t.com.

Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter
Geen reacties

Geef een reactie