gevoed door Kunstloc Brabant
~

Onze dansfilm installatie Woman's Work komt naar Tilburg! In september 2022 ging Woman's Work in première tijdens BredaPhoto in het Chassé Theater Breda.

~

Woman's Work is een dansfilm installatie waarin de buigzame lijven van zes vrouwen van verschillende leeftijden en achtergronden zich op grote hoogte verhouden tot de statische, stalen balk waar zij over heen balanceren. Woman's Work is een productie in "The Grey Space", de ruimte tussen de black box van het theater en de white cube van een museum. De dansfilm installatie is een intieme, fenomenologische ervaring; het werk speelt zich niet af op het doek of op het toneel, maar ín het lichaam van de bezoeker

~

Je rol als vrijwilliger: gastheer/gastvrouw

We zoeken gastheren/gastvrouwen om bezoekers te ontvangen en naar de installatie te begeleiden. Je zit in een rustige ruimte waar je ook toezicht op houdt. Je krijgt een Body of Art t-shirt dat je mag houden. Je wordt uitgenodigd voor de opening en je geeft zelf aan welke blokken je aanwezig kunt zijn. We werken met 2 blokken: 15-19u of 19-23u.

Openingstijden: maandag gesloten, dinsdag t/m zondag - 15.00-23.00 uur

Locatie: Schouwburg Concertzaal Tilburg, in de vrije ruimte

~

Word Vrijwilliger!

Meld je aan of stel je vraag: info@bodyofart.nl
of bel naar Annemijn 06-34179129

Meer over Woman's Work