gevoed door Kunstloc Brabant
~

Help ons de culturele parels in Breda een stem te geven!

subcult 

Wij zijn subcult, een startend conceptbureau en productiehuis gevestigd in Breda. Opgericht door twee journalistiek studenten; Matthijs Schraver & Martijn Bastianen

Momenteel zijn we hard bezig om een crossmediale productie te maken over de cultuursector in Breda. Deze productie bestaat uit een 5-delige podcastserie, videoportretten over kunstenaars/makers en een videoreportage over het vestigingsklimaat voor (jonge) makers. Wanneer deze af zijn, willen we ook de verhalen van cultureel Tilburg vertellen. En wellicht nog meer Brabantse steden!

Dit doen wij uiteraard met veel plezier en passie. En momenteel doen we dit op geheel vrijwillige basis. We merken ook dat er vanuit de sector veel behoefte is aan een open communicatie. Dit motiveert ons alleen maar meer om deze verhalen te vertellen. Omdat wij net onze eerste stappen zetten als ondernemers en makers kunnen we dit natuurlijk niet alleen. Daarom hebben we een crowdfundingcampagne gelanceerd.

De campagne

Deze campagne vind je onder de rode knop. Zo kun je ook meer te weten komen over subcult en waar wij de afgelopen maanden mee bezig zijn geweest.

We zouden het heel erg waarderen als je ons wilt steunen door middel van een donatie en/of het te delen met je eigen netwerk. Volg ons ook op instagram voor updates!

Hierdoor kunnen wij subcult blijven ontwikkelen en zo kunnen we hopelijk nog meer diepgaande, culturele verhalen vertellen!

Alvast bedankt!

Heb je nog vragen of wil je samenwerken?

Mail ons op: studio@subcult.nl

subcult x voordekunst

13522
subcult x Breda