gevoed door Kunstloc Brabant
~

Laat studenten meedenken met jouw crowdfundcampagne

Kunstloc Brabant houdt elk jaar een workshopdag voor studenten Cultural Venue Management aan de Breda University of Applied Sciences (BUas). Tijdens deze dag leren zij wat crowdfunding is en hoe het werkt. Een ervaren crowdfunder deelt zijn/haar ervaringen en de studenten gaan zelf aan de slag met het opstellen van de basisingrediënten: een wervende tekst, prikkelende tegenprestaties en een wervend promotieplan voor een toekomstig crowdfundingproject. Dit laatste doen de studenten samen met makers die binnenkort daadwerkelijk een crowdfunding willen starten. Ben jij zo’n maker? Laat studenten dan met jouw campagne meedenken.

~

Krijg feedback op jouw campagne

Overweeg je om een crowdfunding op te zetten en lijkt het je leuk om op 30 september met de studenten te sparren over je crowdfunding, en advies te krijgen over de opzet van je campagne? Geef je idee dan op als casus! De studenten denken dan met je mee over een pakkende wervende tekst, aantrekkelijke tegenprestaties en een goed voorbereid promotieplan. Hier leren zij iets van en jij krijgt handige tips en feedback. Zo vergroot je de kans op succes van je aanstaande crowdfundingcampagne! 

~

Praktische informatie 

Stuur je casus in voor 21 september. De workshopdag is op 30 september in de middag. Waarschijnlijk vindt de bijeenkomst online plaats. Mogelijk wordt er 2-3 weken later nog een vervolgsessie (2 à 3 uur) gepland tussen de projecthouder en de studenten, om een specifiek onderdeel van de plannen nog meer uit te werken. Dit gebeurt op initiatief van de studenten en buiten Kunstloc om.  

Heb je interesse om mee te doen? Neem dan contact op met Luc Begas.