gevoed door Kunstloc Brabant
~

HEMA Foundation gelooft dat design een enorme potentie heeft om oplossingen te bieden voor maatschappelijke vraagstukken. Daarom start in februari de tweede HEMA Foundation Accelerator. Een training- en coaching programma voor opkomende ontwerpers en ander jong talent die nieuwe skills willen leren én concepten met maatschappelijke impact willen ontwikkelen.

~

Het thema van de accelerator is stimuleren van taalvaardigheid in en om het gezin. Waarom? 25% van de Nederlandse kinderen heeft een taalachterstand. En 1 op de 9 Nederlanders is laaggeletterd, wat grote gevolgen kan hebben in je dagelijkse leven. Met de accelerator ontwikkel je een concept dat taalontwikkeling in en rond het dagelijkse leven van gezinnen stimuleert. En we leren je startup vaardigheden om je concept daadwerkelijk te kunnen implementeren. Het concept blijft eigendom van de teams en wordt géén eigendom van HEMA BV.

De BNO is partner van de HEMA Foundation Accelerator. BNO ondersteunt de Accelerator met recruitment en de uitvoering van het programma.

Ben je een ondernemende design student of heb je maximaal vijf jaar werkervaring? Inschrijven kan tot 4 januari 2021.