gevoed door Kunstloc Brabant
~

Is het jouw droom om te performen of muziek te maken? Is je passie rapmuziek, spoken-word een andere muziekstijl of theater? Bewandel jij je eigen pad, los van een opleiding? Bouw jij je eigen pyramides en ontwerp jij zelf de hiërogliefen? Ben je tussen de 16 en 27 jaar? Dan bieden wij jou de unieke kans om jezelf verder te ontwikkelen binnen het nieuwe traject: HIIIPOWER.

~

WHAT THE H*******R?

Het Zuidelijk Toneel, De Herman Brood Academie en WOO HAH! presenteren samen een nieuw talentontwikkelingstraject waarin jij de kans krijgt om samen met andere artiesten, producers, beatmakers, theatraal performers, woordkunstenaars en met begeleiding van diverse en ervaren hiphop, theater en andere industry professionals jouw skills verder tot ontwikkeling te brengen. HIIIPOWER begint met een speeddate en een serie van 3 korte masterclasses waarin kennismaken en conceptueel werken centraal staan. Daarna zul je tijdens een schrijverskamp tracks produceren en een EP opnemen. Gewapend met deze EP stap je daarna in een performancekamp waar je samen met een regisseur een performance in elkaar zet die op podia in Nederland te zien zal zijn.

Tijdens het traject werk je in iedere fase met veel verschillende creatives en krijg je coaching om zo je eigen talent & creativiteit maximaal te benutten. Binnen het thema Helden gaat een groep van 16 jonge talenten onder begeleiding aan de slag. Werving van de talenten vindt vanaf 16 december 2020 t/m 20 februari 2021 plaats. Het thema Helden is een ideale kapstok voor jonge talenten om zich te spiegelen aan een mogelijke toekomst. Het geeft inhoud aan de dromen en idealen van jonge talenten en kan tegelijkertijd een afspiegeling zijn van wat ze later zelf willen worden of net niet.

~

WHAT IT DO?

HIIIPOWER is een traject dat begint in maart 2021 en een heel jaar loopt. Activiteiten vinden plaats buiten schooltijd, in blokken, soms op feestdagen of weekenddagen en zoveel mogelijk op vaste tijden. Gedurende het traject werk je met een vaste groep groepsgenoten en kom je behalve iets ‘brengen’ vooral ook zelf iets ‘halen’. In iedere fase van het traject werk je aan nieuw materiaal en leer je ook nieuwe thema’s, vaardigheden en mensen kennen. Aan het einde van het traject heb je behalve een super waardevolle ervaring en nieuwe perspectieven met betrekking tot je eigen talent en de ontwikkeling daarvan, ook nieuwe tools in handen voor de volgende fase van jouw ‘makerschap’ en carrière pad.

~

AANMELDEN

Aanmelden kan tot uiterlijk 20 februari 2021, 00:00 uur.