gevoed door Kunstloc Brabant
~

Het Cultuurfonds biedt beurzen aan voor studie en onderzoek in het buitenland. Met je HBO bachelor of WO master in het vooruitzicht kun je bij ons tussen 1 februari en 1 april een studiebeurs aanvragen. Dit geldt voor alle studies, van een afgeronde kunstacademie bachelor tot een master geneeskunde.

~

De maatregelen rond Covid-19 kunnen ervoor zorgen dat je jouw studie- of onderzoeksplannen aan moet passen. Bijvoorbeeld door je plannen uit te stellen of door een deel van het onderwijs op afstand te volgen. Mocht dit het geval zijn dan denken we graag met je mee! Dus durf jij alweer te dromen van een vervolgopleiding in het buitenland na de zomer? Dien dan vanaf 1 februari 2021 je aanvraag in!

Een Cultuurfondsbeurs van het Cultuurfonds kan je helpen om je volgende stap te zetten. Ieder jaar stellen we dankzij de gulle giften van vele schenkers rond de 250 beurzen beschikbaar voor bijna 3 miljoen euro voor talentvolle afgestudeerde academici (Master) en HBO’ers uit alle disciplines.

~

Aanvragen

Voor het aanvragen van een studiebeurs zijn een aantal documenten nodig als bijlagen voor het online aanvraagformulier. Het is aan te raden om daar op tijd aan te beginnen! In de voorwaarden lees je of jij voor een van deze beurzen in aanmerking komt.

Wil jij de volgende stap zetten naar een toekomst als bijvoorbeeld wiskundige, politicoloog of econoom? Of als beeldend kunstenaar, theatermaker, danser of muzikant? Elk jaar kun je vanaf 1 februari tot en met 1 april middernacht een Cultuurfondsbeurs aanvragen.